Over mij

Ik ben Willemijn. Getrouwd met Roel en samen we hebben twee dochters. Ik ben een Christen, maar dit vind ik moeilijk en ik weet niet precies hoe ik op dit moment hierin sta. Op dit moment heb ik geen baan, maar ben wel op zoek. Ofwel, ik ben nu fulltime moeder. Verder heb ik zo mijn kleine ups en downs door het leven heen.

Wat kan je dus vooral verwachten op deze site? Verhalen over moeder-zijn, zwangerschap, werk, het geloof en mijn verdere leven. Persoonlijke ervaringen en gedachten rondom deze onderwerpen. Maar als ik iets anders aan mijn hoofd heb, schrijf ik hier ook een blog over. Het kan dus van alles zijn!

Waarom deze site?

Wanneer ik ergens mee zit, vind ik het heerlijk om mijn gedachten van me af schrijven en alles zo op een rijtje te krijgen. Dit is dus met name op momenten wanneer ik ergens mee zit. Maar ik denk dat het ook goed is om positieve ervaringen te beschrijven, dus dat zal ik dan ook zeker gaan doen. Ik beschrijf het leven niet mooier dan het is. Ik hou het eerlijk en realistisch, althans dat probeer ik. En er zit vaak vleugje humor of zelfspot in.

Daarom ben ik deze website begonnen. Voor mijzelf, om lekker te schrijven. Maar ook voor anderen. Misschien zit jij met dezelfde gedachten of misschien zijn er mensen die dezelfde ervaringen hebben (of juist totaal niet). Voor iedereen die het interessant vindt om ervaringen te lezen en te delen. Dus laat ook gerust een reactie of bericht achter met jouw ervaringen en/of vragen. Je bent nooit alleen in iets en door dat te lezen en wellicht te delen, voel je je misschien net wat fijner.

#doeslief

Iedereen heeft recht op een mening, ook op deze website. Maar je hoeft dit niet op te dringen of op een gemene manier te brengen. Alle manieren van bijvoorbeeld opvoeding en geloof worden geaccepteerd. Ik schrijf vanuit mijn perspectief en daar hoeft niet iedereen het mee eens te zijn en dat is prima. Ik kan het ook niet met iedereen op deze wereld eens zijn. Wat ik wil zeggen is: blijf aardig tegen elkaar 🙂

Social Media

Als je het leuk vindt, kan je mij ook nog volgen op Instagram. Hier post ik bijna dagelijks foto’s en/of verhaaltjes. Ook ben ik te volgen op Facebook. Klik op de (groene) links of klik op de icoontjes bovenin de website. Zo kom je direct op de juiste pagina terecht.

Meldingen ontvangen

Wil je weten wanneer er een nieuwe blog online komt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Je krijgt een e-mail met bericht dat de blog online staat. Ook krijg je af en toe een preview als er een extra leuke blog online gaat komen.

Let op! Wanneer je je aanmeldt kan de e-mail met bevestiging in je spam box terecht komen.